Muutoksia työssä? Tähtäimessä uusi ura?

Työelämän personal training -sparrausta korkeakoulutetuille aikuisille ja moniosaajille. Apua osaamisesi tunnistamiseen, sanoittamiseen ja yhteensovittamiseen haluamasi työn kuvaan.

”Kiitos Elina ihan hurjan paljon tämän päivän sparrauksesta! Tuntuu kuin olisin eri ihminen.” [palaute 9.6.2017]

Mitä uracoachaus on ja mitä ei? Lue usein kysytyt kysymykset.

Uracoachauksen teemoja

1. Nykytilanteen analysointi
Työhistoria, miten tähän on tultu, tilanteen syyt ja seuraukset, taustavaikuttimet ja –ajatukset, ammatillinen itsetuntemus, muutostarpeen ja -valmiuksien arviointi.

2. Uratoiveet ja työelämän tavoitteet
Kiinnostuksen kohteet ja toiveet, draiverit ja motiivit, reunaehdot, esteiden taklaaminen, riskinottokyvyn punnitseminen, mahdollinen jatko-opiskelu aikuisena: hyödyt, oppimistyyli ja opintojen henkilökohtaistaminen. Akateemiset intressit.

3. Osaajaprofiili: osaamisen tunnistaminen ja näkyväksi tekeminen
Osaamisportfolion käyttö, osaamisen muotoilu, luova yhdistäminen ja sanoittaminen, osaamissanojen valinta, hiljainen tieto, ammatilliset sekä persoonan vahvuudet, osaamisankkurit, osaajaprofiilin luominen (mm. LinkedIn), osaamisen skaalaaminen ja myyntikuntoon laittaminen. 

4. Työhakemus ja osaamispohjainen CV
Perehtyminen valittuun avoimeen työpaikkaan, hakemuksen muoto ja sisältö, master-CV, CV:n muuntaminen osaamispohjaiseksi ja strategisesti oikeista asioista informoivaksi. Sisällön osuvuuden varmistaminen.

5. Työnhaun taktiikat ja tilaisuudet
Suunnat, tavoitteet, työnhaun taktiikat, työhaastattelu, sosiaalinen media, verkostot, sivuovet, tilaisuuksien hoksaaminen, rohkeus toimia, kiinnostavaksi tuleminen, itsensä kehittäminen ja profilointi.

6. Nykyisessä työssä menestyminen
Mentorointi-tyylistä sparrausta nykyisen työn muutoksissa tai aloittaessasi esim. uudessa tehtävässä. Kyseessä voi olla uusi projekti, tiimi tai työnkuva, joista puhuminen ulkopuolisen kanssa rohkaisee oman potentiaalin käyttöön.

Ura- ja osaamistsemppausta myös Facebookista, ylläpitämältäni Yes You Can -sivulta.

Ajanvaraus- ja hintatiedot

  • Hinta 90€ / 60min henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-puhelu.
  • Sinua coachaa Elina Arasola, joka on monipuolisesti asiaansa kouluttautunut. Uraohjaajaksi pätevöitynyt ja kokenut ammatillisen kasvun edistäjä, osaamisen tunnistaja sekä työelämän kehittämisen konkari.
  • Keskustelut ja ovat luottamuksellisia. Usein kysyttyjä kysymyksiä ja lisätietoja tästä.
  • Urapalveluita on tilattavissa halutuissa teemoissa ryhmille, koulutuksiin ja seminaareihin. Esimerkkeinä: Oivalla osaamisesi -valmennus (3h) tai Ihmisen kokoista ohjausta -luento (1h).
  • Tiedustelut elina.arasola[at]smartup.fi tai 044 335 3908.

SmartUp Oy

SmartUp Oy
Katajakatu 1 A 16, 15210 LAHTI
044 335 3908
elina.arasola[at]smartup.fi
Y-tunnus 2481349-5

Ota yhteyttä
SmartUp Oy © 2017