Tähtäimessä uusi työ tai uusi ura?

Uracoachausta korkeakoulutetuille ja akateemisille, kaikkiin työtilanteiden käänteisiin. Tarjolla on metodeja osaamisen tunnistamiseksi ja tukevaa kokemusta (myös omakohtaista) sekä tietämystä työelämän vaatimuksista. Lisäksi rohkaisua uravaiheen/työtilanteen mukaisesti sekä yksilöllisiä up-to-date –vinkkejä siitä, miten päästä uuden uran alkuun, löytää uuden työn luo tai miten muotoilla nykyistä työtä. Elämäntilanteesi ja omat edellytyksesi huomioiden.

Lisätietoja alla tai blogissa Investoi uraasi.

Uracoachauksen teemoja

1. Nykytilanne
Työhistoria, nykytilanneanalyysi, tilanteen syyt ja seuraukset, taustavaikuttimet ja –ajatukset, ammatillinen itsetuntemus, muutostarpeen ja -valmiuksien arviointi.

2. Uratoiveet ja työelämän tavoitteet
Kiinnostuksen kohteet ja toiveet, draiverit ja motiivit, reunaehdot, esteiden taklaaminen, riskinottokyvyn punnitseminen, mahdollinen jatko-opiskelu aikuisena: hyödyt, oppimistyyli ja opintojen henkilökohtaistaminen. Akateemiset intressit.

3. Osaajaprofiili: osaamisen tunnistaminen ja näkyväksi tekeminen
Osaamisportfolion käyttö, osaamisen muotoilu, luova yhdistäminen ja sanoittaminen, osaamissanojen valinta, hiljainen tieto, ammatilliset sekä persoonan vahvuudet, osaamisankkurit, osaajaprofiilin luominen (mm. LinkedIn), osaamisen skaalaaminen ja myyntikuntoon laittaminen. 

4. Työhakemus ja osaamispohjainen CV
Perehtyminen valittuun avoimeen työpaikkaan, hakemuksen muoto ja sisältö, master-CV, CV:n muuntaminen osaamispohjaiseksi ja strategisesti oikeista asioista informoivaksi. Kiinnostavuuden ja osuvuuden varmistaminen.

5. Työnhaun taktiikat ja tilaisuudet
Suunnat, tavoitteet ja aikataulu, työnhaun keinot ja taktiikat, työhaastattelu, sosiaalinen media, verkostot, sivuovet, tilaisuuksien hoksaaminen, rohkeus toimia, kiinnostavaksi tuleminen, itsensä kehittäminen ja profilointi, plan A ja plan B.

Ura- ja osaamisasiaa löydät myös Facebookista, ylläpitämältäni Uracoach-sivulta.

Ajanvaraus- ja hintatiedot

  • Hinta 90€ / 60min henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-puhelu.
  • Sinua coachaa Elina Arasola, joka on monipuolisesti asiaansa kouluttautunut. Uraohjaajaksi pätevöitynyt ja kokenut ammatillisen kasvun edistäjä, osaamisen tunnistaja sekä työelämän kehittämisen konkari.
  • Keskustelut ja ovat luottamuksellisia. Usein kysyttyjä kysymyksiä ja lisätietoja tästä.
  • Urapalveluita on tilattavissa halutuissa teemoissa ryhmille, koulutuksiin ja seminaareihin. Esimerkkeinä: Oivalla osaamisesi -valmennus (3h) tai Ihmisen kokoista ohjausta -luento (1h).
  • Tiedustelut elina.arasola[at]smartup.fi tai 044 335 3908.

SmartUp Oy

SmartUp Oy
Katajakatu 1 A 16, 15210 LAHTI
044 335 3908
elina.arasola[at]smartup.fi
Y-tunnus 2481349-5

Ota yhteyttä
SmartUp Oy © 2017